Gülsim Ali Ilhan Dizileri : Gülsim Ali İlhan ''ASLIHAN HATUN'' ~ 25 | Oyunculuk, Ilham ... / Uşaqlığı bolqarıstanda keçən gülsim ali bolqarıstanda təşkil edilən super model yarışmasına qatılıb və bu yarışmada ford model seçilibdir.

Gülsim Ali Ilhan Dizileri : Gülsim Ali İlhan ''ASLIHAN HATUN'' ~ 25 | Oyunculuk, Ilham ... / Uşaqlığı bolqarıstanda keçən gülsim ali bolqarıstanda təşkil edilən super model yarışmasına qatılıb və bu yarışmada ford model seçilibdir.. Gülsim i̇lhan ali en son hangi dizide oynadı? Diriliş ertuğrul adlı dizide aslıhan hatun karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir? Gülsim ali i̇lhan boyu, dizileri, eşi kim? 24 eylül 1993 doğumlu başarılı oyuncu bulgaristan'da dünyaya geldi. 2019 yılında payitaht dizisi gülcemal rolüne hayat veren gülsim ali i̇lhan bir dönem oyuncu yus çim ile sevgili olmuştur.

Gülsim i̇lhan ali, 1 ocak 1993 yılında bulgaristan'da dünyaya gelmiştir. Asıl adı gülsim i̇lhan ali olup, balkanlarda yaşamakta olan türk bir ailenin kızıdır. Türkiye'nin dizi izleme ve arşiv sitesi. İlhan ali türkiye'de 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolününe hayat vermiştir. Gülsim i̇lhan ali daha sonra 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü canlandırdı.

Gülsim Ali İlhan Kimdir?
Gülsim Ali İlhan Kimdir? from www.kimnerelidir.com
Bulgaristan göçmeni olan gülsim ali i̇lhan, çocukluğunda izlediği türk dizileri sayesinde türkçeyi daha hızlı öğrendiğini söyledi. En son rol aldığı diriliş: Dizinin başrol oyuncusu dilek'i canlandıran gülsim ali i̇lhan geçtiğimiz gün en çok aranan isimlere yerleşti. Gülsim ali i̇lhan hangi dizilerde oynadı? .sonrasında adından b ir hayli söz ettiren gülsüm ali yarışmadan sonra bir çok dizi teklifi almıştır. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Dizide, i̇lkgün karakterini canlandıran gülsim ali, yakışıklı oyuncu yusuf çim ile birlikte rol almaktadır. Türkiye'nin dizi izleme ve arşiv sitesi.

Türkiye'nin dizi izleme ve arşiv sitesi.

Berk atan ve gülsüm ali i̇lhan'ın başrollerini üstlendiği dizi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. 2019 yılında payitaht dizisi gülcemal rolüne hayat veren gülsim ali i̇lhan bir dönem oyuncu yus çim ile sevgili olmuştur. Trt 1'in yeni dizisi gönül dağı ilk bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Bir röportajında bulgaristan'da türk dizilerini izlerken oyuncu olmaya karar verdim. Gönül dağı dizisinde dilek karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir nereli? Gülsüm ali i̇lhan kaç yaşında? Gülsim i̇lhan ali aslen nereli? Merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Gülsim ali i̇lhan bulgaristan'da yaşadığı zamanlarda türk dizilerini izleyip oyuncu olmak istemiştir ve bunun için türkçeyi öğrenmiştir. Gönül dağı son bölümde ikileme düşen gülsüm geçmişiyle hesaplaşıyor. 1 ocak 1993'te bulgaristan'da doğdu. Gönül dağı dilek karakterini canlandıran gülsüm ali i̇lhan hangi dizilerde oynadı? Gülsim i̇lhan ali daha sonra 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü canlandırdı.

Payitaht abdülhamid gülcemal rolündeki oyuncunun adı gülsim ali i̇lhan 'dır? Ertuğrul dizisinde ise aslıhan karakterini canlandırmaktadır. 2016 yılında hanım köylü dizisinde canlandırdığı i̇lkgün karakteri ile tanınmaktadır ve ilk başrol oynadığı dizisidir. Berk atan'ın ve gülsüm ali i̇lhan'ın yeni imajlarını da ortaya koyan fotoğraflar, diziye merakı da arttırmakta. Bu sayfa oyuncu gülsim ali i̇lhan hakkında biyografisi, özgeçmişi, dizilerde oynadığı roller, şu anda hangi dizide oynuyor, sosyal medya hesapları, ajansı, web sitesi ve hakkında çıkan haberlere yer verir.

Gülsim Ali İlhan ''ASLIHAN HATUN'' ~ 29 | Ilham, Oyunculuk ...
Gülsim Ali İlhan ''ASLIHAN HATUN'' ~ 29 | Ilham, Oyunculuk ... from i.pinimg.com
2016 yılında hanım köylü dizisinde canlandırdığı i̇lkgün karakteri ile tanınmaktadır ve ilk başrol oynadığı dizisidir. Berk atan'ın ve gülsüm ali i̇lhan'ın yeni imajlarını da ortaya koyan fotoğraflar, diziye merakı da arttırmakta. Gönül dağı dizisinde dilek karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir nereli? Berk atan'la başrolünü paylaştığı gönül dağı dizisinin dilek'i gülsüm ali i̇lhan'ın durul bazan'la aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. Payitaht abdülhamid gülcemal rolündeki oyuncunun adı gülsim ali i̇lhan 'dır? Bu sayfa oyuncu gülsim ali i̇lhan hakkında biyografisi, özgeçmişi, dizilerde oynadığı roller, şu anda hangi dizide oynuyor, sosyal medya hesapları, ajansı, web sitesi ve hakkında çıkan haberlere yer verir. Gülsim ali i̇lhan, 1993 yılında bulgaristan'da doğmuştur. Gülsim ali i̇lhan boyu, dizileri, eşi kim?

Uşaqlığı bolqarıstanda keçən gülsim ali bolqarıstanda təşkil edilən super model yarışmasına qatılıb və bu yarışmada ford model seçilibdir.

Gülsim ali i̇lhan 24 eylül 1993 yılında bulgaristan'da dünyaya geldi. .ali i̇lhan'ın başrolünde oynadıkları, naif bir aşk hikayesini anlatan diziden ilk görseller geldi. Payitaht abdülhamid gülcemal rolündeki oyuncunun adı gülsim ali i̇lhan 'dır? Payitaht abdülhamid gülcemal (gülsüm ali) kimdir. Gönül dağı son bölümde ikileme düşen gülsüm geçmişiyle hesaplaşıyor. Gönül dağı dilek karakterini canlandıran gülsüm ali i̇lhan hangi dizilerde oynadı? Berk atan'la başrolünü paylaştığı gönül dağı dizisinin dilek'i gülsüm ali i̇lhan'ın durul bazan'la aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Bulgaristan göçmeni olan gülsim ali i̇lhan, çocukluğunda izlediği türk dizileri sayesinde türkçeyi daha hızlı öğrendiğini söyledi. 1993 yılında bulgaristan'da doğan gülsim ali i̇lhan, süper model ford models güzelidir. Trt 1'in güzel reyting alan dizisinde yeni karakter belli oldu. Gülsim ali i̇lhan, 1993 yılında bulgaristan'da doğmuştur. 24 eylül 1993 doğumlu olan gülsim ali i̇lhan nerelidir?

Bulgaristan'da yaşayan türk bir ailenin kızıdır. En son rol aldığı diriliş: Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Hande doğandemir, engin öztürk, durul bazan, macit koper, mesut akusta. Köy yaşamını komik bir dilde anlatan gönül dağı oyuncularından gülsüm ali i̇lhan yani dilek.

Gülsim Ali İlhan Kimdir?
Gülsim Ali İlhan Kimdir? from www.kimnerelidir.com
Gülsüm i̇lhan ali, 1993 yılında bulgaristan'da doğdu. Gülsüm ali i̇lhan kaç yaşında? Uşaqlığı bolqarıstanda keçən gülsim ali bolqarıstanda təşkil edilən super model yarışmasına qatılıb və bu yarışmada ford model seçilibdir. İlhan ali türkiye'de 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolününe hayat vermiştir. Gülsim ali i̇lhan hakkında bilgiler. Köy yaşamını komik bir dilde anlatan gönül dağı oyuncularından gülsüm ali i̇lhan yani dilek. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? 1 ocak 1993'te bulgaristan'da doğdu.

Köy yaşamını komik bir dilde anlatan gönül dağı oyuncularından gülsüm ali i̇lhan yani dilek.

Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? 24 eylül 1993 doğumlu başarılı oyuncu bulgaristan'da dünyaya geldi. Türkiye'nin dizi izleme ve arşiv sitesi. Gönül dağı son bölümde ikileme düşen gülsüm geçmişiyle hesaplaşıyor. Köy yaşamını komik bir dilde anlatan gönül dağı oyuncularından gülsüm ali i̇lhan yani dilek. Gülsim i̇lhan ali yer aldığı güncel dizileri, oyuncunun son dizi projeleri. 2016 yılında hanım köylü dizisinde canlandırdığı i̇lkgün karakteri ile tanınmaktadır ve ilk başrol oynadığı dizisidir. Gönül dağı dilek karakterini canlandıran gülsüm ali i̇lhan hangi dizilerde oynadı? Bir röportajında bulgaristan'da türk dizilerini izlerken oyuncu olmaya karar verdim. Bozkırdaki insanların öykülerini anlatan yapımda berk atan ve gülsüm ali i̇lhan oynuyor. Gülsim ali yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. İlhan ali türkiye'de 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolününe hayat vermiştir. Dizinin başrol oyuncusu dilek'i canlandıran gülsim ali i̇lhan geçtiğimiz gün en çok aranan isimlere yerleşti.

Berk atan'ın ve gülsüm ali i̇lhan'ın yeni imajlarını da ortaya koyan fotoğraflar, diziye merakı da arttırmakta gülsim ali ilhan. Diriliş ertuğrul adlı dizide aslıhan hatun karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir?

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook